MUZIČKI I EDUKATIVNI CENTAR CANTABILE - Muzičke radionice

     naslovna   radionica 1   bubnjevi   hor   images

   Muzički centar "Cantabile" predstavlja:   Cantabile Muzicki Centar

  •  Svet maste, igre, smeha i edukacije za najmlađe.
  •  Kreativan odmor za školarce koji dobijaju priliku da se izraze.
  •  Utočište mladih kreativaca koji svet posmatraju kroz muziku.
  •  Beg iz svakodnevnice za starije zaljubljenike u muziku.
  •  Radost za nastavnike koji muzikom izmamljuju osmehe i otkrivaju talente 

  Polaznici muzičkog centra mogu biti deca od minimum  3 godine, deca školskog uzrasta, srednjoškolci i zreli ljudi, koji do sada nisu imali prilike da izučavaju muziku, a oduvek su to želeli, ili su stali na nekom nivou znanja i žele da nastave pohađanje. Cantabile pruža mogućnost kombinovanja više različitih programa i kreiranja svog programa prema interesovanju i mogućnostima.

    Upoznajte nas kroz kreativno osmišljene programe:                                          

  „CANTABILE” KREATIVNA MUZIČKA RADIONICA - raspevani svet mašte

  Cantabile radionica ima za cilj da obogati i oplemeni dečiji svet muzikom! Kreativan tim nastavnika napravio je pažljivo koncipiran program u kojem će deca bez napora u prijatnoj atmosferi, naučiti osnovne elemente muzike. Izražavanjem kroz muziku -  pevanjem, plesanjem, sviranjem, crtanjem, stvaranjem i glumom podstičemo kreativnost, slobodu mašte i što je najbitnije utičemo na celokupan razvoj dece u najmlađem uzrastu.
  Časove prate dve akademski obrazovane i kreativne nastavnice muzike. Kako bi svakom detetu bila posvećena pažnja, potpuno ispraćen razvoj i usmeren potencijal, muzički časovi odvijaju se u malim grupama dece, od 3-4 i 5-6 godina.  Mališani će imati priliku da na javnim nastupima da pokažu sve ono što muzika budi u njima.

                 radionica 3       radionica 5

   

                 klinci za klavirom        radionica            

   

             ovaaaa1       muzika u prirodi

  SHOW HOR - Muzičko scenski performans 

  Show hor je inovativan i kreativan koncept koji podrazumeva pevanje, scenski pokret, glumu koreografiju i nastupe. Program je šarenolik, moderan i prilagođen uzrastu. Namenjen je polaznicima od 6 do 14 godina koji vole da pevaju i želeli bi da unaprede i razviju svoje vokalne mogućnost. Svako dete koje voli da peva i igra ima priliku da kroz pokret i glas izrazi emociju i kreativnost kroz jedinstven show hor. Program scenskog pokreta, bez obzira na uzrast, utiče na pravilan stav, držanje tela, sticanje sigurnosti, samopouzdanja i najvažnije - slobodu ispoljavanja osećanja kroz muziku. Čitav koncept osmšljen je tako da se polaznici, nezavisno od uzrasta, kroz muziku i pevanje KREATIVNO izraze:

  • da učestvuju u smišljanju adekvatne koreografije i pokreta koji muzika zahteva,
  • da na najbolji način svojim izrazom i interpretacijom prenesu poruku pesme koju izvode,
  • da nauče kako da osete muziku i na pravi način prenesu emociju na publiku.

  Svoju kreativnost  i talenat polaznici će moći da pokažu na javnim nastupima.

     nastup   horic

  MUZIКОEDUKATIVNA RADIONICA „PIANO“- početni nivo sviranja klavijature uz kreativne metode upoznavanja sa muzikom, notnim pismom i instrumentom.

  Edukativno muzička radionica „ Piano“ namenjena je deci od 6 do 10 godina koja vole muziku a do sad nisu imali prilike da pohadjaju časove klavira-klavijature. Koncept je zanimljiv, kreativan a stečena znanja vrlo primenjljiva. Grupe su male od 2-5 dece uz maksimalnu posvećenost, brižljivih i stručnih nastavnica, svakom detetu. Savladavanjem osnova i upoznavanjem instrumenta, uz druženje, deca će zakoračiti u svet muzike i vrlo brzo će samostalno čitati notno pismo i svirati na klavijaturi. Uz edukaciju razvijaće kreativnost, sluh, osećaj za ritam,... Imaće priliku da uživaju kako u samostalnom tako i u grupnom muziciranju. Postepeno će razvijati svoj potencijal, i svaki muzički korak i napredak u radu moćiće da pokažu na javnim nastupima, koncertima, kroz koje će steći samopouzdanje i razvijati svoja iskustva, a ljubav prema muzici podeliće sa svojom publikom.

                 piano       Za klavirom

  MUZIKOEDUKATIVNA RADIONICA "ŠKOLA ZA BUDUĆE BUBNJARE"

   Ako vaše dete voli muziku, oseća ritam, vrlo često koristi igračke, predmete, kuhinjski pribor, šerpe, lonce kao udarački istrument, onda je vreme da se upozna sa pravim bubnjevima i osnovama pravog sviranja na ovom instrumentu. Predškolci, osnovci i tinejdžeri koji su oduvek želeli da osete moć ovog instrumenta imaju priliku da uzmu palice u ruke i načine prve ritmičke korake!

  "Škola za buduće bubnjare" namenjena je svima koji bi želeli da saznaju više o ovom popularnom i primenjljivom instrumentu. Kreativan koncept prilagođen je uzrastu i mogućnostima polaznika. Nastavnik bubnjeva je akademski obrazovan, energičan i kreativan. Grupice su male od 2 do 5 polaznika, kako bi posvećenost bila maksimalna.  Polaznici će savladati osnove tehnike sviranja na bubnjevima, razviti i unaprediti ritmičke sposobnosti. Imaće priliku da upoznaju istrument, njegove mogućnosti, ritmičku ulogu i tehniku sviranja kroz različite žanrove muzike uz grupno muziciranje. Upoznaće ritmičke znake, oznake za tepmo...

  Kroz individualno i zajedničko sviranje polaznici će bogatiti svoja iskustva i razvijati svoj potencijal a vredni i napredni vro brzo mogu postati deo benda, sastavljenog od polaznika našeg muzičkog centra, a stečena znanja i napredak imaće prilike da pokažu na javnim nastupima

  Za pohađanje ove radionice nije potrebno imati svoj instrument jer sve potrebno savladaćete na časovima. Ozbiljniji polaznici koji budu napredovali, od strane nastavnika biće im preporučen adekvatan i povoljan instrument.

      yza bubnjeve      za bubnjeve

  INDIVIDUALNE PROGRAME- INSTRUMENTI I PEVANJE POGLEDAJTE U ODELJKU "INFO"!

  ©2009-2015 Besplatan Sajt | Internet Partner